tisdag 3 maj 2011

fylld filérulle med milko´s gourmetsås

 4 personer

700 g fläskfilé
1/2 paprika
1 burk färskost med grekisk vitlök
1/2 rödlök
rosmarin
salt och peppar

1zuccini
1 rödlök
200 g champinjoner
sockerärtor
1 paprika

1 burk Crème Fraiche Senap,
Schalottenlök & Vitt vin från Milko
5 Schalottenlökar
2 msk rivet apelsinskal

skär runt filen så att du får en platta. Bred ut färskosten ocg lägg paprika och rödlöksstavar. Rulla ihop och krydda med salt, peppar och rosmarinkrydda. Stek i en stekpanna på hög värme runt om. Lägg i ugnsform och grädda klart till ca 65 grader.

Fräs grönsakerna i olja.

Hacka löken och fräs på. Häll i creme fraichen och koka upp. Riv apelsinskal och rör i. Servera med en potatisgratäng ( Rester från gårdagen som jag la i portionsformar och toppade med ost.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar