Har fått dille på omelett och fil med banan och solrosfrön!! Supergott, mättsamt och nyttigt!!
1 stort frukostägg
1 msk grädde
1/2 krm salt
2 skivor skinka
3 ostskivor
Rör ihop grädden med ägget lite lätt.
Smällt lite smör i en panna på mellantemperatur. Pannan är redo när smöret inte låter något. Häll i och låt småputtra några minuter. Ytan är fast när den är färdig. Dra gärna runt kanterna med en stekkniv så att varmluft kommer ut till kanterna. När den känns klar så strör du på lite salt och lägger skinka och ost på ena sida. Vik sedan över andra sidan.
Jag använder en liten stekpanna så om du inte äger en sådan så råder jag att göra en dubbel ägg+gräddsats.
Sen äter jag naturell yoghurt med 1 banan och 1 msk solrosfrön!!
Sambon lyxar till sin frukost med rostmackor med marmelad och oboy!
Lyxfrukost utan Brämhults juice är ingen lyxfrukost!! ;)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar