Botten:
150 g smält margarin
1 dl socker
3 dl mjöl
1 tsk bakpulver
Fyllning:
1 burk crème fraiche
1 ägg
1/2 dl socker
2 msk vaniljsocker
400 g väl avrunnen krossad ananas
Gör botten: Smält margarinet. Ta av kastrullen från plattan och häll i de övriga ingredienserna och rör ihop till en massa. Tryck ut i en pajform.
Rör ihop fyllningen och lägg i detta i pajbotten. Grädda i 200 g mitt i ugnen 20-25 min.
Servera ljummen med vaniljglass, vaniljvispeller en klick grädde.
150 g smält margarin
1 dl socker
3 dl mjöl
1 tsk bakpulver
Fyllning:
1 burk crème fraiche
1 ägg
1/2 dl socker
2 msk vaniljsocker
400 g väl avrunnen krossad ananas
Gör botten: Smält margarinet. Ta av kastrullen från plattan och häll i de övriga ingredienserna och rör ihop till en massa. Tryck ut i en pajform.
Rör ihop fyllningen och lägg i detta i pajbotten. Grädda i 200 g mitt i ugnen 20-25 min.
Servera ljummen med vaniljglass, vaniljvispeller en klick grädde.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar