Med lite fantasi och med mina favoritsmaker blev resultatet lyckat. Färskpastan är ihopblandad med fetaost, creme fraiche, broccoli, vitlök och lite kryddor! Supergott plus att det går väldigt fort.
4 laxfiléer
2 paket färsk pasta (800 g)
8 broccoliträd - små frysta
2 vitlöksklyftor
150 g fetaost
1 burk creme fraiche (2 dl)
salt (till lax och pasta)
Peppar (till lax och pasta)
Örtmix (till lax och pasta)
1 apelsin
Dill
2 paket färsk pasta (800 g)
8 broccoliträd - små frysta
2 vitlöksklyftor
150 g fetaost
1 burk creme fraiche (2 dl)
salt (till lax och pasta)
Peppar (till lax och pasta)
Örtmix (till lax och pasta)
1 apelsin
Dill
Gör så här
Sätt på ugnen på 200 grader. Stek laxen tills den fått en fin yta. salta, peppra och strö över lite dill. Lägg laxfiléerna i en ugnssäker form. Riv av apelsinskalet grovt och strö över laxen.
Sätt in i ugnen i ca 10 minuter.
Koka under tiden upp vatten till färskpastan och salta.
Koka även upp broccolin och hacka sedan ner den i mindre delar.
Häll av vattnet och tillsätt fetaosttärningar och creme fraichen tillsammans med kryddor och broccoli.
Precis innan servering pressas 2 vitlöksklyftor ner i pastan.
Serveras med färsk dill.
Sätt in i ugnen i ca 10 minuter.
Koka under tiden upp vatten till färskpastan och salta.
Koka även upp broccolin och hacka sedan ner den i mindre delar.
Häll av vattnet och tillsätt fetaosttärningar och creme fraichen tillsammans med kryddor och broccoli.
Precis innan servering pressas 2 vitlöksklyftor ner i pastan.
Serveras med färsk dill.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar