tisdag 3 maj 2011

Garam masala

Idag rörde jag ihop en snabb middag. Kallas det snabbmat när man använder sig av en färdig kryddblandning trots att man har färska råvaror och mejeriprodukter?
Det blev i alla fall lite hett men väldigt gott :)
Ska man bjuda barn på denna rätt så borda man nog milda till såsen.

Detta behövs för 4 personer:

3 stora kycklingfiléer
1 påse kryddmix Garam masala
1 paprika
1 lök
2 dl turkisk yoghurt
3 dl vatten



 Stek kycklingen med löken. Skaka ner kryddmixen och fräs till en minut. Tillsätt vattnet och låt småputtra tills kycklingen blivit genomstekt. I med paprikan några minuter innan serveringen och rör i yoghurten precis när grytan är het och är klar.
Serveras med ris eller om man är LCHF:are, med keso :)

LCHF med keso istället för Ris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar